Tel: 024 – 844 5356

Pasen 2024

Zoek je nog een leuke activiteit voor jou en de familie met Pasen? Kom dan lekker langs bij café Eten en Drinken. Bij ons kun je namelijk terecht voor een uitgebreide paasbrunch en de jonge kinderen kunnen bij ons eieren komen zoeken! Uiteraard serveren wij ook gewoon van onze lunchkaart.

Paasbrunch
Onze paasbrunch bestaat onder andere uit diverse broodjes, paasstol, een lekker soepje, pasteitjes, mini club, gerookte zalm, scrambled eggs met spek, mediterrane tonijnsalade, een gekookt eitje, jam en fruit. De kosten zijn €19,50 per persoon, €21,- met verse jus erbij en €22,50 met cava! Heb je zin in nog meer lekkers? Neem dan een petit grand-dessert voor €8,50. Kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen met de paasbrunch voor €1,- per levensjaar.

Eieren zoeken
Wij verstoppen eerste en tweede paasdag tussen 11:00 en 12:00 uur chocolade paaseitjes op het terras en in ons restaurant. Dus trek er gezellig op uit en kom samen met de kinderen langs om te zoeken!

Reserveren
Reserveren voor de paasbrunch of gewone lunch kan door te bellen naar 024 844 5356 of te mailen naar groesbeek@cafe-etenendrinken.nl. 

Op zoek naar een restaurant om Pasen te vieren in omgeving Nijmegen-Oost, Lent of Malden? Bekijk dan eens het paas aanbod van onze collega’s !

Volg ons op Instagram en Facebook voor updates over ons restaurant!